Deel jouw ervaring

 
 
 
 
 
 
velden met een * dien je in te vullen.
Jouw E-mail adres zal niet getoond worden.
Bedankt voor jouw reactie!
Nicole from Opglabbeek wrote on 28 augustus 2016 on 18:11:
Ook wij ontvingen een zeer mooie knoflookstreng. Het is de eerste keer dat wij bestelden en wij zijn er nu al van overtuigd dat wij deze jaarlijks gaan bestellen. Ook de potjes kruiden zijn overheerlijk. Vandaag hebben we dedaslook samen met olijfolie gemengd door koude pasta. Dit smaakte heerlijk. Echt een aanrader om eens te proberen.
Margreeth from Welsum Nederland wrote on 28 augustus 2016 on 16:08:
Dit is de beste gerookte knoflook "ever"!
We gaan er voorlopig weer van genieten.
Tot de volgende keer.
Dirk B from Brecht wrote on 12 augustus 2016 on 14:28:
Ook dit jaar weer zeer mooie knoflookstrengen. We gaan ervan genieten. Bedankt voor de goede opvolging en het receptje in de doos!
Groetjes Dirk
Tessa wrote on 18 december 2015 on 14:26:
Vorige week jullie kerstpakket aangekregen dat ik op jullie website had besteld. Ruikt heerlijk! De gerookte sjalotten voor de 1e keer geprobeerd en ze hebben zeer lekker gesmaakt. Ook de Tzatziki kruiden gaan er goed van door :). Zeker tot volgende keer!
Joke wrote on 27 augustus 2015 on 18:54:
Zondag op de markt in Heist op den Berg gerookte look gekocht. Heerlijke geur en ongelooflijk lekker van smaak. Mij hebben ze alvast overtuigd. Ik ga voor het einde van het seizoen alvast nog gerookte look bestellen zodat ik nog even toe kom tot het nieuwe seizoen.
Offermans wrote on 25 juli 2015 on 18:52:
Zeer lekker look,ben blij dat we een goede leverancier gevonden heb,als perfect geregeld en met de meeste zorg geleverd.
Henk wrote on 18 augustus 2014 on 10:34:
Ook wij waren op zoek naar een nieuwe leverancier van de look en kwamen uit op de site in België.
Kan iedereen aanbevelen om hier een bestelling te plaatsen.
De kwaliteit is perfect, goede communicatie en binnen een week was het in Nederland geleverd.
De portokosten zijn niet goedkoop maar wat is het heerlijk om de geur van de gerookte look weer in huis te ruiken.
Hartelijk dank en tot de volgende bestelling.
Anne Marie wrote on 17 december 2013 on 19:37:
Na even op zoek te zijn geweest naar een nieuwe leverancier voor gerookte look, kwam ik op de website van Martijn terecht. Ik heb onmiddellijk besteld en zeer vlug antwoord gekregen. Gerookte look bleek uit stock te zijn, maar er werd mij beloofd dat er opnieuw contact ging worden opgenomen wanneer er terug look beschikbaar zou zijn. En zo gebeurde het ook : Martijn stuurde mij een mail met prijs enz..., ik heb maandag het geld overgeschreven en de volgende maandag werd de look netjes verpakt afgeleverd met nog een woordje uitleg over gebruik en bewaaradvies. De look ziet er superlekker uit (is hij ook, want ik ben er onmiddellijk mee aan de slag gegaan)en ruikt overheerlijk.
Super service en super kwaliteit !
Michelle Mena wrote on 4 oktober 2013 on 23:43:
ook ik ben klant in Nederland, en heb, voor ik bij Martijn terecht kwam, eerst op Nederlandse webshops gekeken voor gerookte knoflook strengen, en merkte dat wat er in de aanbieding was, zeer duur was, en de kwaliteit niet zo geweldig. voorbeeldje, en ik noem geen namen, maar...1 kilo streng, gerookt, en maar 2 maanden houdbaar. kosten, 15 euro, plus nog 6 euro verzendskosten.

als ik dit vergelijk met de gerookte knoflookstreng van Martijn, en naar de mooie grote en zware roze knoflookbollen kijk, dan is wat ik bij hem heb gekocht echt een koopje!

38 euro voor bijna 5 kilo aan perfecte en een jaar lang houdbare knoflook, dat is voor mij een goede koop, en heb ook geen centje spijt gehad.

contact verliep zeer goed. hij heeft maandag verzonden, en ik heb donderdag al ontvangen.

de volgende keer bestel ik 2 maal een 4 a 5 kilo streng.. dan zit ik, als het meezit, net onder de 10 kilo, en betaal ik niet meer aan verzendkosten.
Nico Leenheer wrote on 1 oktober 2013 on 07:25:
We waren al wat langer op zoek naar een leverancier van gerookte knoflook.
Onze vaste leverancier in Nederland was failliet gegaan.
Via het internet kwamen wij bij Martijn terecht.
De portokosten vallen niet mee, maar dan heb je ook wat, weer ouderwets lekkere knoflook!!
Caroline wrote on 16 december 2012 on 18:32:
In Herentals op de markt gerookte look gekocht. Ik ben helemaal verkocht aan de geur en smaak van deze look. Zeker een aanrader. Veeeeel beter dan de gewone look uit de supermarkt.
Noëlle wrote on 16 december 2012 on 16:03:
Vandaag look besteld! De vorige heb ik van in juli en is nog héél vers!
Tevreden klant wrote on 9 augustus 2012 on 10:13:
Zeker geen miskoop gedaan op de markt in sint-lenaarts. 8eur is de laagste prijs die ik ergens kan vinden voor 10 bollen. Nu natuurlijk nog hopen dat ze lekker zijn, maar ze ruiken alvast heel lekker!