Welkom in de wereld van kruiden en specerijen.

Met onze kruiden melanges haalt u de smaak uit heel wat streken van de wereld in huis. Wij gebruiken bij de samenstelling uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Zo behouden onze kruidenmixen een heel natuurlijke smaak.
In onze kruidenmixen hebben we:
– Bruschetta’s
– Dips
– Salsa’s
– Blends

Bruschetta’s

Gemengd met wat olie ontwikkelen de bruschetta’s binnen enkele ogenblikken hun volle smaak. Klassiek geserveerd op vers geroosterd brood. Zo zet u snel voor uzelf of onverwacht bezoek een zalig voorgerecht op tafel. De bruschetta -variaties zijn ook ideaal voor het kruiden en verfijnen van gerechten.

Bereiding: roer de gewenste hoeveelheid bruschetta-kruiden door wat lauwwarm water en laat ze 5 minuten trekken. Roer er dan een milde olijfolie van een goede kwaliteit door.

Lekkere ideeën:
– Verfijn ketchup en tomatensauzen met een bruschetta-mix naar keuze.
– Maak uw eigen sandwichspread door een bruschetta-mix te mengen met roomkaas.
– Creëer lekkere marinades met onze bruschetta-mixen voor vis, vlees en gevogelte.
– Maak van uw salade dressings en roomsauzen iets bijzonders.
– Bak individuele broden en broodjes met bruschetta kruiden.
– Kruid gebakken aardappelen, omeletten en pasta.

BESTEL ONZE BRUSCHETTA'S

Dips

Onze dip-specialiteiten zijn nieuwe interpretaties van traditionele kruidingen die afwisseling brengen in de keuken. Gerechten of klassieke dips krijgen iets speciaals als u ze kruidt met onze mixen.

Lekkere ideeën:
– Marineer vis, vlees of gevogelte met een combinatie van olie, mosterd, azijn en onze dips
– Maak met onze dips uw individuele kruidenboter door de kruidenmix te mengen met zachte boter. Zet de boter op een koude plaats weg.
– Kruid aardappel- en groentegerechten met een van de dipvarianten.
– Werk uw sauzen en saladedressings met de dips af.
– Meng onze dips met paneermeel en maak pittige korstjes en panades.
– Breng bakmixen op smaak met onze dips en geef uw brood zo een heel eigen smaak.
– Maak uw eigen pittige sandwichspread voor het perfecte ontbijt door een dip naar keuze te mengen met roomkaas.

BESTEL ONZE DIPS

Salsa’s

Salsa is niet alleen het Spaanse woord voor saus, maar ook de naam voor een heel bijzondere combinatie van tomaten, chilipepers, uien en knoflook die meer dan duizend jaar geleden in Latijns Amerika ontstond.
Ontdek onze salsavariaties met typische kruiden en uitgelezen specerijen uit verschillende culinaire regio’s.

Bereiding: meng de salsa-kruidenmix met wat lauwwarm water en laat 5 minuten trekken. Roer er tot slot wat hoogwaardige olijfolie en, als u wilt, azijn naar keuze door.

Lekkere ideeën:
– Maak lekkere wraps door ze te bestrijken met aangemaakte salsa en ze te vullen met vlees en groente naar keuze.
– Maak met wat salsa een gepureerde avocado een frisse dip.
– Maak met roomkaas en uw lievelingssalsa uw eigen sandwichspread
– Geef vlees, vis en gevogelte een bijzondere smaak door ze te marineren in olie, azijn en een salsa naar keuze.
– Rond sauzen af met onze salsa’s en zorg zo voor een bijzonder smaakbeleving.

BESTEL ONZE SALSA'S

Blends

Onze blends zijn traditionele kruiden- en specerijenmixen en zeer geliefd in de mediterrane keuken. Voor klassiek gebruik worden ze met olie gemengd en gebruikt als dip voor brood of grissini.

Bereiding: voor een dip roert u een theelepel van de blend door vier eetlepels olijfolie.

lekkere ideeën:
– Kook een zalig gerecht dat snel op tafel staat. Kook hiervoor room op met wat blend, peper en zout en serveer de saus met pasta.
– Veredel marinades voor wild en gevogelte, salades en sauzen met uw lievelingsblend.
– Maak met mayonaise, yoghurt of roomkaas en een blend naar keuze lekkere dips. Ideaal om te dippen of als sandwichspread.
– Bak lekkere crostini’s van sneetjes baguette waarop u olijfolie druppelt en met blend bestrooit, in de oven bakken tot ze knapperig zijn.
– Maak met paneermeel en een blend een kruidige korst voor gerechten met vlees of gevogelte.

BESTEL ONZE BLENDS

BESTEL ONZE KRUIDENPOTJES